Hungary
  • Ingyenes kiszállítás a megrendelések több mint 43000ft | Vásároljon most és fizessen később
Kezdőlap >  Szállítás és Garancia
Visszatérés
Honlapunkon a teljes körű elégedettség a mi elsődleges feladatunk a hosszú távú üzletek között, a visszatérési utasítást kínáljuk. Mielőtt visszajuttatnánk az árut, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, hogy megvitassuk az első problémát.
Ha vissza szeretné küldeni a tételeit, kérjük, értesítse velünk e-mailben vagy élő chat-en, először a kézhezvételétől számított 7 napon belül a visszaigazolás okát és rendelésszámát. Az Ön visszajelzése nagyon fontos számunkra. Minden elemet vissza kell küldeni az eredeti csomaggal együtt. Minden csomagot átadható módszerrel kell elküldeni. Nem vagyunk felelősek a szállítás során elveszett csomagokért. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eredeti szállítási költségeket nem térítjük vissza. Ezért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk minden kérdésével és aggodalmával, mielőtt elrendelné.
Csere
Ha a megvásárolt dátumtól számított 7 napon belül nem találja meg a választott termékeket a szín vagy a méret szempontjából, sajnáljuk, hogy nem fog cserélni. Ha azonban a mi hibánk, akkor a következő állapotban lehet visszaadni és kicserélni. Vissza kell küldeni nekünk az eredeti csomagolású termékeket; a termékeket nem is szabad használni.
Amikor azonnal megkapjuk a visszajuttatott termékeket, cseréljük ki az új termékeket, és visszaadjuk neked. Az Ön által szállított helyettesített termékek szállítási díját is fel kell tüntetni. Mielőtt elküldi az elemeket cseréjére, kérjük, adja át a pótlólagos szállítási költséget a kicserélt elemek visszaváltásához tőlünk. Amint a befizetés befejeződött, az Ön által küldött elemeket helyettesítjük.
Visszatérítések
Ha visszatérítést szeretne kapni, akkor az eredeti vásárló hitel- vagy betéti kártyáját újra jóváírjuk a kifizetett összegre, a postai költségekkel csökkentve. Kérjük, hogy a visszajuttatott áruk átvételétől számított három munkanapon belül kérje a feldolgozandó visszatérítést. A tranzakció befejezése után visszaigazoló e-mailt fog kapni. Kérjük, hogy legfeljebb tíz munkanapon belül töltse ki a pénzeszközöket fiókjában.
Lemondások
Ha megrendelést adott és később szeretne visszavonni, kérjük, forduljon ügyfélszolgálati munkatársunkhoz a lehető leghamarabb. Annyira sajnáljuk, hogy a megrendelést követően nem tudjuk megszüntetni a megrendelést. Köszönöm megértését. Ha ragaszkodik a megrendelésének megszüntetéséhez, kérjük, vegye figyelembe a visszatérési politikát. A hitelösszegből a részleges, nem visszatérítendő hitelkártya-díj levonásra kerül.Hungary
Copyright © 2020 Dr Martens Bakancs Olcsón All Rights Reserved.Powered by www.martensbakancshu.com